ΠΡΟΪΟΝΤΑ / ΔΙΑΦΑΝΑ & ΞΙΔΙΑ

ΤΣΙΠΟΥΡΟ

κτήμα νεμέας

 

Το ΤΣΙΠΟΥΡΟ του Κτήματος Σπυρόπουλου αποτελεί μία πρώτη προσπάθεια να εκμεταλευτεί το Κτήμα μια εξαιρετική πρώτη ύλη που έχει στη διάθεσή της για να παράγει ένα παραδοσιακό και αγαπημένο προϊόν. Με ισορροπημένη γεύση και ιδιαίτερα αρώματα λευκών φρούτων, λουλουδιών και εσπεριδοειδών, το ΤΣΙΠΟΥΡΟ του Κτήματος Σπυρόπουλου αποτελεί ιδανική συνοδεία για μια πληθώρα πιάτων και μεζέδων της ελληνικής κουζίνας.

 

 

 

 

ΑΠΟΣΤΑΓΜΑ ΟΙΝΟΥ

κτήμα νεμέας

 

Δημιουργούμε αυτό το ιδιαίτερο απόσταγμα απο την ποικιλία Αγιωργίτικο του κτήματος στην Αρχαία Νεμέα. Τα αρώματα του Αγιωργίτικου και η ισσοροπημένη γεύση του, σας καλούν να το απολαύσετε παρέα με θαλασσινές - και όχι μόνο - γεύσεις.

 

 

ΞΙΔΙ απο Αγιωργίτικο 

& BALSAMICO 

 

Οινοποιούμε επιλεγμένα σταφύλια από τους αμπελώνες μας, κάτω από ιδανικές συνθήκες, για να δώσουν υψηλής ποιότητας οίνους. Οι οίνοι αυτοί μετατρέπονται αργά και με μεράκι σε ξίδια υψηλής ποιότητας. Η πληθώρα των αρωμάτων και το πολύπλοκο μπουκέτο τους τα καθιστούν ιδανικά για να συνοδεύσουν πράσινες σαλάτες με φρούτα, μαρινάρισμα ψαριών ή   ψητών λαχανικών και πληθώρα vinaigrette.